woensdag 9 juli 2014

Diy eyeliner

Vandaag ga ik jullie vertellen hoe je, je eigen eyeliner kunt maken.  Dit is geen oplossing als je een potje vol wilt maken, maar wel handig als je bij een bepaalde look een bepaalde kleur eyeliner wilt hebben.♡ Het is wel even oefenen om het lijntje heel mooi te trekken, maar elke keer gaat het een stukje beter.




Wat heb je nodig: oogschaduw, een glaasje water en een eyeliner kwastje. Het zijn maar 3 dingen die de meeste mensen wel in huis hebben, behalve het eyeliner kwastje die heeft misschien niet iedereen in huis. Je kunt ook een wattenstaafje gebruiken of een lip pencil om het lijntje te trekken.


 Wat moet je doen: pak het kwastje en dip het kwastje in het glaasje water. Zoek dan het hoekje van de oogschaduw en dip daar het kwastje in. Zo komt er oogschaduw aan je kwastje vermengd met water. En met dit mengsel kun je een mooie eyeliner maken. Ik gebruik het hoekje van de oogschaduw, zodat je hele oogschaduw niet gelijk naar de Filistijnen is.


En zo ziet de vloeibare eyeliner er dan uit. Het is heel makkelijk aan te brengen en het droogt snel op. Ik vind het heel fijn werken, dus ik ga het zeker vaker gebruiken.

xoxo Lisette♡







1 opmerking: